Descriere
Produs de finisare care conferă un efect perlat catifelat de cacao pudră pentru deserturi, rulade și înghețată.
Pe baza de ciocolata cu unt de cacao, cu un strop de ceara de albine (agent de acoperire în cofetarii) pentru a imbunatati granulatia sidefata a produsului si pentru a creste punctul de topire, pentru a proteja mai bine finisajul deserturilor tale. Colorat natural cu plante (fructe și legume) pentru a da inspirație creațiilor tale.
Avantaje
Stabilă în timpul congelării și congelarii rapide (abatitor) fără a se sparge glazura. Conține unt de cacao colorat natural: nu modifică gustul desertului. Punct de topire foarte ridicat (40°C) datorită cerii de albine care protejează deserturile. Se evită riscurile microbiologice asociate cu utilizarea pudrei de cacao pură.
Aplicație
1. Începeți prin a construi o cutie de plastic sau carton pentru a vă proteja spațiul de lucru. Pulverizarea este o tehnică foarte volatilă și dezordonată.
2. Încălziți glazura in cuptor sau la bain-marie la 50-55° C. De asemenea, amintiti-va sa incalziti echipamentul.
3. Pulverizați glazura catifea pe un mousse înghețat. Diferența de temperatură este cea care va crea efectul de perlă.
4. Pulverizati la 20-30 cm distanta si in strat subtire. Dacă spray-ul este prea aproape, acesta nu va fi omogen și poate desprinde granulele.