OMNIA GUSTI

Furnizorul tau de ingrediente pentru cofetarie

+40 721561500 +40213711601 office@omniagusti.ro Depozit: Bucuresti, Soseaua Andronache 203, 022524

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Title Image

Ingrediente cofetarie

Home  /  Ingrediente cofetarie  /  GLAZURI, GLAZURI VELVET (pentru spray)  /  VELVET GLAZURA ALBASTRA 1kg

VELVET GLAZURA ALBASTRA 1kg

COD: 200000811319400 Categorii: ,

Descriere

Produs de finisare care conferă un efect perlat catifelat de cacao pudră pentru deserturi, rulade și înghețată.

Pe baza de ciocolata cu unt de cacao, cu un strop de ceara de albine (agent de acoperire în cofetarii) pentru a imbunatati granulatia sidefata a produsului si pentru a creste punctul de topire, pentru a proteja mai bine finisajul deserturilor tale. Colorat natural cu plante (fructe și legume) pentru a da inspirație creațiilor tale.

Avantaje
Stabilă în timpul congelării și congelarii rapide (abatitor) fără a se sparge glazura. Conține unt de cacao colorat natural: nu modifică gustul desertului. Punct de topire foarte ridicat (40°C) datorită cerii de albine care protejează deserturile. Se evită riscurile microbiologice asociate cu utilizarea pudrei de cacao pură.

Aplicație
1. Începeți prin a construi o cutie de plastic sau carton pentru a vă proteja spațiul de lucru. Pulverizarea este o tehnică foarte volatilă și dezordonată.
2. Încălziți glazura in cuptor sau la bain-marie la 50-55° C. De asemenea, amintiti-va sa incalziti echipamentul.
3. Pulverizați glazura catifea pe un mousse înghețat. Diferența de temperatură este cea care va crea efectul de perlă.
4. Pulverizati la 20-30 cm distanta si in strat subtire. Dacă spray-ul este prea aproape, acesta nu va fi omogen și poate desprinde granulele.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Producator

Unipatis

Ambalare

galeata

Phone icon
+40751250337
WhatsApp icon
+40751250337