Descriere
Informatii produs
Pudra de cacao D21 CM. Alcalinizata 20-22% grasime, corectori de aciditate (E501(i).
CARACTERISTICI GENERALE
| Cantitate neta (kg/buc/l) | 1kg |
| Tara origine | OLANDA |
| Subcategoria | Cacao |
| Conditii pastrare si/sau preparare | Conditii optime de pastrare: 15-20 de grade Celsius cu umiditate relativa a aerului |
| Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) | Conditii optime de pastrare: 15-20 grade C cu umiditate relativa a aerului |
VALORI NUTRITIONALE
| Valoare nutritiva | 379 kcal/100 g |
| Proteine | 19.8 g/100 g |
| Lipide | 21 g/100 g |
| Glucide | 11.4 g/100 g |
| Fibre alimentare | 28.4 g/100 g |
| Sodiu | 0.05 g/100 g |






