OMNIA GUSTI

Furnizorul tau de ingrediente pentru cofetarie

+40 721561500 +40213711601 office@omniagusti.ro Depozit: Bucuresti, Soseaua Andronache 203, 022524

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Title Image

Termeni si conditii

Home  /  Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. DEFINITII

VANZATOR – OMNIA GUSTI SRL

SITE – Domeniu www.omniagusti.ro si subdomeniile acestuia

CLIENT/MEMBRU/CUMPARATOR: persoana juridica care are sau obtine acces la site si la Serviciu, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Omnia Gusti SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Siteului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la zone restrictionate ale Siteului prin care se face accesul la Serviciu.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

CONTRACT la distanta – orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul – conform art.2, pct. 7 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu, prin utilizarea modalitatilor de plata indicate pe Site, indiferent de modalitatea de livrare.

SPECIFICATII – toate specificatiile tehnice si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. SPECIFICATII GENERALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care se vor derula operatiunile comerciale intre parti.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata, daca aceasta a fost deja achitata.

Contractul la distanta se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client/Membru/Cumparator, in formularul destinat. Omnia Gusti SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client/Membru/Cumparator, pentru factura. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii decat modificari ale facturilor emise decat in limitele precizate.

Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul Siteului se poate face prin transfer bancar sau la livrare catre curier numai in numerar.

Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Omnia Gusti SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. Omnia Gusti SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

In imaginile produselor si/sau serviciilor Omnia Gusti SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.

In cazul putin probabil cand Omnia Gusti SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:

a. anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat

b. primirea unor credite activabile pe site in anumite conditii care vor putea fi folosite pentru achizitii produse doar pe www.omniagusti.ro.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului de catre Client/Membru/Cumparator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Omnia Gusti SRL si acesta.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Siteului, implica aderarea Clientului/Membrului/Cumparatorului la prezentele termeni si conditii;

Clientul/Membrul/Cumparatorul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre Omnia Gusti SRL.

Accesul la Site in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator, in varsta de peste 18 ani. Omnia Gusti SRL are dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau pe Site, in situatia in care considera ca accesul acestuia ii poate cauza prejudicii de orice natura.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile anterior mentionate.

Omnia Gusti SRL poate fi contactat la datele de contact indicate la sectiunea “contact” din Site, acesta avans totodata libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Prin folosirea Siteului Clientul/Membrul/Cumparatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Omnia Gusti SRL sau oricarui tert, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care Clientul/Membrul/Cumparatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentele Termene si conditii va trimite un e-mail pe adresa Omnia Gusti SRL cu precizarea ca:

(i) renunta la primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Omnia Gusti SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc)

(ii) Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta termenii si conditiile de pe Site, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

In cazul in care Clientul/Membrul/Cumparatorul a achitat contravaloarea tuturor sumelor datorate Omnia Gusti SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea prezentelor termene si conditii pe perioada derularii unei Comenzi, Omnia Gusti SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Intreg continutul Siteului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a Omnia Gusti SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Membrului/Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original comunicat de Omnia Gusti SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Omnia Gusti SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, nu se poate realiza decat cu acordul expres al Omnia Gusti SRL.

Niciun continut transmis catre Client/Membru/Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Omnia Gusti SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului acestuia care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4. DATE DE CONTACT

Pe site sunt publicate la sectiunea “Contact” datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client/Membru/Cumparator.

Prin utilizarea formularului de contact pe site, Clientul/Membrul/Cumparatorul permite automat Omnia Gusti SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Omnia Gusti SRL de a contacta Clientul/Membrul/Cumparatorul.

Clientul/Membrul/Cumparatorul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre Omnia Gusti SRL in comunicarile sale cu acesta.

5.NEWSLETTERE SI ALERTE

In momentul in care, Clientul/Membrul/Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Termeni si Conditii, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Omnia Gusti SRL prin modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site.

Datele preluate de la Client/Membru/Cumparator in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Omnia Gusti SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Client/Membru/Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite (in partea de jos a e-mail-ului in sectiunea „Click aici pentru dezabonare”), acolo unde aceasta optiune este tehnic posibila sau prin contactarea Omnia Gusti SRL la datele de mai sus, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

6. COMANDA, CONTRACTUL LA DISTANTA

Contractul la distanta este considerat incheiat de catre Omnia Gusti SRL atunci cand comanda plasata de catre Client/Membru/Cumparator, este confirmata electronic de catre Omnia Gusti SRL, in urma receptiei tuturor produselor (dpdv cantitativ si calitativ) din acea comanda de catre _________ (direct sau prin subcontractori). Mai mult, inainte de a valida comanda Clientului/Membrului/Cumparatorului si inainte de a expedia produsele, Omnia Gusti SRL are dreptul sa contacteze Clientul/Membrul/Cumparatorul, prin orice mijloc disponibil (telefonic sau e-mail), pentru a obtine confirmarea personala de catre Client/Membru/Cumparator, a datelor sale de identificare si livrare. Client/Membru/Cumparator, accepta ca Omnia Gusti SRL nu poate fi fortat sa valideze/livreze produse catre persoane care nu au confirmat datele de livrare si identificare.

Omnia Gusti SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client/Membru/Cumparator, chiar si fara notificare prealabile adresata acestuia, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

(i) datele furnizate de catre Client/Membru/Cumparator, privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

(ii) activitatea Clientului/Membrului/Cumparatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura Omnia Gusti SRL si/sau partenerilor acestuia;

(iii) realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

(iv) pentru alte motive obiective.

(v) in cazul in care Clientul/Membrul/Cumparatorul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat, suma aceasta va fi rambursata de catre Omnia Gusti SRL in maxim 14 zile de la data la care Omnia Gusti SRL a luat la cunostiinta de acest fapt

In cazul in care unele produse comandate de catre Client/Membru/Cumparator printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat) nu mai sunt disponibile pe stoc Omnia Gusti SRL va informa Clientul/Membrul/Cumparatorul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 14 zile de la notificarea acestuia din urma.

O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului/Membrului/Cumparatorului. Acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe Omnia Gusti SRL mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.

a. Clientul/Membrul/Cumparatorul renunta la un produs si notifica Omnia Gusti SRL inainte de expedierea comenzii

b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda

c. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare

d. Modificarea adresei de livrare

e. Modificarea metodei de plata

f. Modificare date pentru facturare. Pentru facturile emise deja nu se pot efectua modificari privind persoana juridica/fizica (inlocuire cu o noua persoana), doar corecturi (ale denumirii/nume, date contact etc).

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client/Membru/Cumparator a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea Omnia Gusti SRL , devine Contract onorat. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul document.

In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul/Membrul/Cumparatorul are obligatia de a notifica Omnia Gusti SRL si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin e-mail catre adresa office@omniagusti.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc). Daca Clientul/Membrul/Cumparatorul nu a facut constatarea in prezenta curierului acesta NU mai poate invoca diferentele.

7. DREPTUL SI TERMENUL LEGAL DE RETRAGERE

In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere

Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres Omnia Gusti SRL la urmatoarele date de contact: Bucuresti, Soseaua Andronache nr. 203, sector 2, cod: 022524,  e-mail: office@omniagusti.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.omniagusti.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, Omnia Gusti SRL ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:

– furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

– furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Totodata, Cumparatorul ia la cunostinta ca nu va putea prevala de dreptul sau legal de retragere asupra produselor personalizate la cererea sa

Consecintele exercitarii dreptului legal de retragere

In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor, va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate, precum si cheltuielile de expediere aferente Comenzii, cu exceptia costurilor livrarii, fara intarzieri nejustificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care Omnia Gusti SRL intra in posesia produselor. In temeiul art. 13 (2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze catre Omnia Gusti SRL datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Cheltuieli

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si Comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de Omnia Gusti SRL.

Dispozitii generale aplicabile returului produselor

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre Omnia Gusti SRL intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta impreuna cu ambalajul original intact, accesoriile, prospectele, holograma, etc) cel mai tarziu, dupa caz, in termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor.

Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

8. TRANSPORT

Livrarea catre Client/Membru/Cumparator a produselor achizitionate de la Omnia Gusti SRL, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid sau prin intermediul flotei proprii de livratori, in ariile de acoperire directa ale Omnia Gusti SRL.

Pretul serviciilor de livrare se calculeaza si sunt comunicate Clientului/Membrului/ Cumparatorului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate. Clientul/Membrul/Cumparatorul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

Pentru colete voluminoase , Omnia Gusti SRL poate adauga o taxa de maipulare.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia

9. GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre Omnia Gusti SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Omnia Gusti SRL va transmite impreuna cu bunurile comandate aceste certificate de garantie. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa office@omniagusti.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa incasarea pretului.

10. RASPUNDERE

Omnia Gusti SRL nu va fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul/Membrul/Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Omnia Gusti SRL a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Omnia Gusti SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Omnia Gusti SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

(i) serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului/Membrului/Cumparatorului

(ii) serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

(iii) produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul siteului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului/Membrului/Cumparatorului

In limita prevederilor prezentului document, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Client/Membru/Cumparator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

11. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

In cazul in care in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, evenimentul de forta majora nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. LITIGII

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti

+40721561500
+40721561500