OMNIA GUSTI

Furnizorul tau de ingrediente pentru cofetarie

+40 721561500 +40213711601 office@omniagusti.ro Depozit: Bucuresti, Soseaua Andronache 203, 022524

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Title Image

Parteneri

Home  /  Parteneri

PARTENERI OMNIA GUSTI

Friesland Campina

FrieslandCampina are o istorie lungă și functioneaza într-o tradiție cooperativă. O cooperativă nu poate prospera, concentrându-se pe termen scurt. De aceea suntem orientați spre viitor. Facem asta pentru consumatorii noștri, clienții noștri, fermierii noștri. Și pentru lume. Tot ceea ce facem la FrieslandCampina este ghidat de scopul nostru: hrănirea prin natură.

Cu scopul nostru ne străduim să asiguram o nutriție mai bună pentru lume si o viață bună pentru fermierii noștri, acum și pentru generațiile viitoare.

Povestea FrieslandCampina și relația noastră cu laptele a început în 1871. Acesta a fost anul în care fermierii au decis să își unească forțele în fabricile locale de lapte cooperative. Procedând astfel, ei au putut să își consolideze poziția pe piață și să asigure vânzarea laptelui lor. Astăzi, FrieslandCampina este una dintre cele mai mari companii de lactate din lume. În fiecare zi, servim milioane de consumatori din întreaga lume cu nutriție valoroasă din lapte. Nu numai sub formă de lapte în sine, ci cu tot felul de produse lactate pe care le fabricăm din lapte.

www.frieslandcampina.com

Vezi produse FrieslandCampina

Debic

Debic este un brand profesionist de produse lactate pentru bucătari, patiseri și alți profesioniști din industria alimentară. Una dintre componentele esențiale ale capodoperelor culinare este laptele ( produsele lactate), un ingredient esențial pentru succesul bucătarilor și al brutarilor.

Oferim bucătarilor și brutarilor o bază solidă de instrumente lactate în care pot avea încredere orbește. În calitate de partener de încredere, vă sprijinim pentru a vă face viața profesională mai ușoară, în orice mod putem.

Înțelegem provocările asociate utilizării produselor lactate și ne asigurăm că produsele noastre sunt foarte practice de utilizat. Incercati produsele noastre lactate de înaltă calitate, care sunt inovate și optimizate continuu în ceea ce privește funcționalitatea.

www.debic.com

Vezi produse Debic

Leman Cake Decorations

Leman Cake Decorations oferă o gamă largă și creativă de decorațiuni pentru tort în ciocolată, pastă de migdale, zahăr, napolitane și plastic, potrivite pentru fiecare profesionist.

Cu decorațiunile noastre tortul tău va fi amintit mult timp.

Nu suntem niciodată mulțumiți. Căutăm în permanență idei noi pentru a oferi tortului tău o valoare adăugată. Acesta este modul în care creăm decorațiuni la modă.

Cu aceste decorațiuni, puteți transforma fiecare tort într-un tort de petrecere. Pentru că: No Cake No Party

www.leman.be

Vezi produse Leman

Tedesco

Tedesco inseamna 40 de ani de experienta in patiserie.
Din 1972, F.lli Tedesco & C creează dulciuri și produse semifabricate pentru patiserii in traditia patiserilor din Campania.

Prin imbinatea tradiției cu cercetarea si inovația, compania produce o gamă largă de produse semifabricate pentru patiserii: produse de patiserie, foietaj, specialități si alte produse alimentare.

www.tedesco.it

Vezi produse Tedesco

Smet Chocolaterie

Smet Chocolaterie a fost un pionier în industria ciocolatei de mai bine de cinci decenii.

După ani de succes cu clienții noștri apreciați, suntem mândri că ne ducem operațiunile la nivelul următor.

În timp ce afacerea noastră de familie are acum o selecție mai largă de produse și mai multe servicii ca oricând, centrul misiunii noastre este același: producem produse de înaltă calitate care depășesc așteptările clienților noștri industriali.

 

www.smet.be

Vezi produse SMET

Deco Relief

Déco Relief s-a dovedit de la crearea sa ca specialist în fabricarea și vânzarea ustensilelor, echipamentelor și ingredientelor destinate profesioniștilor din comerțul alimentar, catering (patiserie, ciocolată și panificație). Înființată în 1984 de bucătarul de patiserie Alain Lambert, Déco Relief are o multitudine de matrițe pentru prăjituri, forme de bomboane și placi de ciocolată. De asemenea o multitudine de arome naturale și concentrate, coloranți alimentari, bomboane de ciocolată și ustensile de patiserie, cum ar fi spatule, covorașe din silicon și scufundări profesionale de ciocolată.

www.deco-relief.com

Vezi produse Deco Relief

Cargill NV

Cei 155.000 de angajaţi Cargill din 70 de ţări acţionează susţinut pentru realizarea obiectivului companiei de a hrăni lumea în mod sigur, responsabil şi durabil.

În fiecare zi, conectăm fermierii cu pieţele, clienţii cu ingredientele şi oamenii şi animalele cu hrana de care au nevoie pentru a prospera.

Combinăm 155 de ani de experienţă cu tehnologii şi informaţii noi, pentru a funcţiona ca partener de încredere pentru industria alimentară, agricultură, clienţii din sectorul financiar şi industrial din mai bine de 125 de ţări. Împreună, construim un viitor mai bun, mai durabil pentru agricultură.

www.cargill.com

Vezi produse Cargill

Unipâtis

Patru generatii de know-how: Creată acum 30 de ani la Paris sub denumirea de „Comptoir des gelées et Miroirs” pentru a livra marilor nume în domeniu ingrediente de înaltă calitate, Unipâtis este o companie de familie care beneficiază de know-how-ul cumulativ a 4 generații de producători și de ajutorul unor mari pastry chefs.

Compania are acum 6000 m2 de teren și 1200 m2 de laboratoare. Produce la cele mai inalte standarde: glazuri, umpluturi de fructe si pe baza de ciocolata, crocanturi, toppinguri, crème ganaj, arome, coloranti pe baza de unt de cacao, etc.

www.unipatis.fr

Vezi produse Unipâtis

Veliche ™ Gourmet

Veliche ™ Gourmet este un brand de ciocolată cu un puternic patrimoniu în producerea de ciocolată de calitate fină din Regatul Belgiei. Bogat în caracter și complex în aromă, dar remarcabil de funcționabil, Veliche ™ Gourmet este dedicat meșterilor profesioniști

www.veliche.com

Vezi produse Veliche

Lübeck

Unul dintre principalii producători de marțipan și masă de nuga, ciocolată cuvertura și preparate din migdale și alune utilizate ca semifabricate pentru prelucrarea ulterioară.

Clienții sai sunt cofetari și brutari, ciocolaterii, patiserii și companii din industria de cofetărie și produse de panificație situate în peste 50 de țări din întreaga lume.

Prin intermediul proprietarului sau unic, Fundația non-profit Friedrich Bluhme & Else Jebsen, profiturile sale sunt folosite pentru binele comun din Lübeck și împrejurimile sale.

www.lubeca-marzipan.de

Vezi produse Lübeck v. Minden

IREKS

Ca si partener al brutariilor, IREKS este binecunoscut pentru ingrediente de prima clasa si idei creative de produse. Cu multe servicii insotim brutarii si cofetarii din mai mult de 90 de tari ca ofertanti de idei, consultanti si ca cei ce rezolva probleme.

O echipa de peste 2.900 angajati este personal langa brutarii si cofetarii in toata lumea. Aceasta se face mai ales de catre mai mult de 500 de angajati cu calificare inalta din departamentul de service, cu 30 de nationalitati – cu totii maestri brutari si maestri cofetari.

Ingrediente de prima clasa pentru brutarii, facute din cele mai bune cereale si din alte materii prime naturale de calitate, sunt combinate la IREKS cu idei creative de produse si retete atractive. In acest fel, dam impulsuri puternice cu care fiecare brutarie isi poate dezvolta mai departe propriul profil.

www.ireks.ro

Vezi produse IREKS

KANDY

KANDY este o companie poloneză modernă de prelucrare a fructelor care oferă diverse componente pentru industria alimentară. Sunt pe piață din 1985. Gama lor largă de produse include diverse componente din fructe și creme: umpluturi termostabile pentru prăjituri, toppinguri de înghețată, ingrediente pentru iaurt, fructe confiate și altele. Umpluturile termostabile Lauretta au primit Medalia Europeana.

Mizăm pe o experiență de peste 30 de ani în procesarea alimentelor. Avantajele noastre sunt: linie de procesare modernă, personal instruit, cooperare strânsă în ceea ce privește dezvoltarea de noi produse.

www.kandy.pl

Vezi produse KANDY

OSM Bieruń

De peste 70 de ani OSM Bieruń se dedică furnizării de produse lactate de calitate superioară. În prezent, compania combină tradiția și experiența îndelungată cu tehnologia modernă de producție. Este unul dintre cei mai importanți producători polonezi de produse lactate pentru cofetărie, brutarie și HoReCa.  Sunt specializați în producerea de umpluturi de branza, smântână, iaurt și mozzarella.

Pentru a ține pasul cu nevoile în creștere ale clienților sai, au dezvoltat o linie de producție de ultimă generație pentru produse UHT și brânză filata pentru paste. Cunoștințele dobandite în domeniul tehnologiei industriei lactate au fost extinse, prin parteneriate cu specialiști europeni, a căror experiență este neprețuită pentru implementarea de noi soluții.

Căutând întotdeauna modalități de a-si îmbunătăți produsele, OSM Bieruń se străduie să continue tradiția fabricării produselor lactate de calitate, păstrând în același timp noile tendințe în industria produselor lactate profesionale.

www.osmbierun.pl

Vezi produse OSM Bieruń

Konesto

Numele companiei Konesto derivă din cele două cuvinte Kon (= cofetar ) și onesto (= ital. Honest). Scopul nostru este de a oferi clienților noștri produse cinstite. Acest lucru este din nou exprimat în mod clar în sloganul nostru „Sincer, gustul cel mai bun”.

Produsele cinstite asigură succesul ambelor părți, dar se bazează pe munca grea și trebuie elaborat și afirmat de-a lungul anilor. De aceea ne asumăm responsabilitatea în tot ceea ce facem, în ceea ce credem, în conservarea și consolidarea produselor noastre. Cu toate acestea, nu ne mulțumim cu acest lucru și ne gândim înainte. Fiind o companie tânără care sustine crearea de produse oneste, sigure și de înaltă calitate, baza responsabilităților noastre constă în efortul de a conduce clientul catre succes, fără a uita protecția mediului.

Acest lucru asigură încredere, coolaborare și cooperare pe termen lung pentru ambele părți. Suntem certificați ISO 22000 din decembrie 2020. Standardul internațional ISO 22000 este un standard global pentru sistemele de management al siguranței alimentare.

konesto.de/

Vezi produse Konesto

Seker Sugar

De la înființare, Șeker & Sugar a adoptat o abordare inovatoare de producție care ține pasul cu schimbarea generatiilor în conformitate cu standarde ridicate de calitate și a ajuns la o poziție care direcționează sectorul prin creșterea continuă a gamei sale de produse.

Spunând „Proiectează gustul” cu o perspectivă diferită, plină de culoare și extraordinară, Șeker & Sugar a reușit să devină marca preferată atât a distribuitorilor, cât și a atelierelor de tip boutique, combinând creativitatea și gustul.

Lucrând cu accent pe calitate, igienă și creativitate, Șeker & Sugar continuă să facă pași fermi pentru a deveni un brand mondial, extinzându-și gama de produse zi de zi.

www.sekersugar.com

Vezi produse Seker Sugar

Mildo Food

MILDO FOOD a fost înființata în 2013 de o echipă de experți extrem de motivati și talentați, cu decenii de experiență la nivel superior-executiv în industria de panificație și cofetărie.

Ne folosim de cunoștințele și expertiza noastră neprețuite, dobândite in ani de zile de conducere a unor companii multinaționale pe piețele interne și de peste hotare, în producerea gamei noastre de produse de marcă: MILDO.

Viziunea noastră, urmărind îndeaproape ultimele tendințe ale consumatorilor, este de a oferi clienților noștri materii prime sănătoase, gustoase și inovatoare, de la brutării și patiserii, la producătorii HORECA și industriali.

Misiunea noastră este de a fi marca preferată pe piețele de panificație și patiserie, oferind produse de calitate superioară și inovatoare la prețuri extrem de competitive.

www.mildofood.com

Vezi produse Mildo Food

Vandemoortele

În 1899, Constant Vandemoortele și fiul său Adhémar deschid o fabrică în Izegem, Belgia. Si astăzi aceasta este încă o fabrică Vandemoortele. În primele zile, Vandemoortele a început să strivească și să rafineze uleiuri din semințe de linie și rapiță și a furnizat ulei industriei locale de săpun și furaje pentru bovine. În anii 1930 compania s-a transformat într-un producător național de uleiuri comestibile în vrac. La materiile prime s-au adăugat boabe de soia. Vandemoortele a fost prima companie care a început să vândă ulei consumatorilor în sticle preumplute.

Vandemoortele achiziționează cel mai vechi producător belgian de margarină, Albers, și începe să producă și să vândă margarine cu mare succes. Vandemoortele se extinde de la un producător național la unul european de uleiuri și grăsimi – uleiuri brute, uleiuri rafinate, uleiuri îmbuteliate, margarine, grăsimi și maioneză.

Azi, Grupul Vandemoortele se concentrează pe doua activități de bază: lipide (margarine și grăsimi) și brutărie (congelată).

vandemoortele.com

Vezi produse Vandemoortele

Andros Chef

Afacere de familie: din 1910, fiecare generație care a trecut nu a scutit niciun efort pentru a urmări tradiția companiei de excelență în fructe.

Andros este – și este hotărât să rămână – o afacere privată și de familie cu valori umane puternice. Povestea Andros se află în regiunea verde a fructelor Lot din sud-vestul Franței, unde converg emblematicele râuri Cère și Dordogne. Compania se mândrește foarte mult cu contribuția sa la economia locală.

Pentru a garanta aroma, am creat o rețea unică de fabrici – fiecare amplasata strategic în cele mai bune regiuni de cultivare a fructelor și fiecare lucrând fructele proaspete care se recoltează la maturitate optimă. Prelucram fructul doar atat cat sa il stabilizam, folosind sisteme de procesare ușoare care respectă integritatea fructelor proaspete. Fructe de calitate, zahăr doar dacă este necesar. Ingredientele noastre sunt întotdeauna 100% naturale.”

www.androschef.fr

Vezi produse Andros chef

+40721561500
+40721561500